Grafiek in coronatijden

In totaal 128 grafici reageerden op de oproep van Grafiekplatform om in koppels, doch op afstand, een prent te maken. Grafiekplatform stelde 64 koppels samen. De een begon een prent en stuurde die naar de ander om deze te voltooien. En vice versa: de ander stuurde een onaffe prent naar zijn of haar collega. Ik werd gekoppeld aan Louise de Vries Lentsch. Het resultaat van de tentoonstelling is hier te zien: Contact in coronatijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s