Allianz Grafiekprijs

Beginnende kunstenaars kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de Allianz Grafiekprijs 2008 ( sluitingsdatum inzendingen 18 april). Allianz kent drie geldprijzen toe. Daarnaast verschijnt het werk van de winnaars in de catalogus van de Allianz Kunstcollectie 2008 / 2009. Deze catalogus kent een oplage van 100.000 exemplaren. De deskundige vakjury bestaat dit jaar uit Erik Bosma, Peter Kilsdonk, John Kroon, Arnold Mak en Nicole Montagne, en valt onder voorzitterschap van Katja Weitering (conservator Cobramuseum Amstelveen). De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Allianz Kunstpremière in oktober 2008. Zie voor meer informatie: Allianz Grafiekprijs 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s